Rene Krhin: Počitnikoval na Baliju

Rene Krhin: Počitnikoval na Baliju (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
11. 7. 2016

Medtem ko se številni nogometaši potijo na igriščih evropskega prvenstva, so si nekateri slovenski reprezentanti privoščili oddih v eksotičnih krajih. Med njimi je tudi simpatični Rene Krhin, ki si je po naporni sezoni privoščil oddih na rajskem Baliju.

"Prejšnja leta smo počitnice večinoma preživeli v Ameriki, letos pa smo si zaželeli nekaj drugega," nam je zaupal Rene, ki se je v tropske kraje odpravil v družbi prijateljev, med drugim tudi vratarja FC Bologne Dejana Stojanovića.

Ker so ga letos po prvenstvu pričakale še reprezentančne obveznosti, si je želel dva tedna le uživati, tako da je svoje oboževalce navduševal predvsem s slikami s plaže in bazenov. Med oddihom so fantje obiskali tudi čudoviti otoček Gili Trawangan, znan po pestrem nočnem življenju, uživali v svežih kokosih in prijetnih temperaturah. Kot vsako leto pa se bo Rene tudi tokrat odpravil v Prižbo na Korčulo, kjer že leta počitnikuje, zato ima tam številna poznanstva. Rene je za zdaj še samski, tako dekleta, pozor. Kot je pred kratkim povedal, je zaradi načina življenja le redko doma, zato ni lahko najti prave punce, ki bi se temu lahko prilagodila.

"To bo prišlo samo od sebe," nam je zaupal Rene, za katerim vzdihujejo tako domača dekleta kot tudi temperamentne Španke. In kakšne so všeč njemu? "Nimam določenega tipa ženske, ki bi mi bil še posebej všeč. Pritegneta me tako značaj kot tudi videz," pove Rene, kljub bleščečemu načinu življenja pa si tudi sam želi nekoč ustaliti ter si ustvariti družino.

■ Nika Arsovski

Priporočamo