Res je zablestela! Mama Luke Dončića je bila na tekmi najglasnejša navijačica (poleg njegove babice, seveda)

Res je zablestela! Mama Luke Dončića je bila na tekmi najglasnejša navijačica (poleg njegove babice, seveda) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
7. 7. 2021

Mirjam Poterbin je nadvse ponosna na svojega sina, za to pa ima milijon razlogov.

Je tudi njegova zvesta navijačica, naš košarkarski as Luka Dončić pa ob vsaki priložnosti pokaže, koliko mu pomeni njegova družina, ki mu je stala ob strani in je z njim ob vsakem koraku.

Slovenska moška košarkarska reprezentanca se je z nedeljsko zmago na kvalifikacijskem turnirju v Kaunasu osvojila prvo mesto in se uvrstila na poletne olimpijske igre v Tokiu. Tekma je bila napeta, našim fantom pa so ves čas stali ob strani glasni slovenski navijači. Med njimi sta bili tudi Lukova mama Mirjam in babica Milena, ki sta ga na ves glas vzpodbujali.

Po tekmi si je Luka kljub utrujenosti vzel čas in se pred objektiv postavil z njemu ljubima osebama, nastal pa je prizor, ki ga je mama Mirjam z veseljem objavila na družbenem omrežju. Ob sliki je dopisala, da je izjemno ponosna - seveda upravičeno! Ne moremo mimo dejstva, da je Mirjam še vedno resnična lepotica, babica Milena pa zelo mladostna, njun Luka pa je ponosen na obe. Lepo, da jima tako vrača vso pozornost, ki ju je prejel od njiju. Očitno so zelo povezana družina, kar radi tudi pokažejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Priporočamo