Resničnostni šov Bar je tokrat zapustil Erik Oprešnik

Resničnostni šov Bar je tokrat zapustil Erik Oprešnik (foto: Planet TV) Planet TV
8. 10. 2018

Ko sta morala po nominacijah vroči stol zasesti Erik Oprešnik in Noemi Jugovac, je Erik izrazil željo, da si želi zapustiti Bar. Celotno dogajanje v Baru je bilo zanj prenaporno in ga je psihično izmučilo do te mere, da si nadaljnjega sodelovanja v tem šovu enostavno ni želel več. Noemi si je v nasprotju z Erikom želela ostati v Baru in ljudje so ji po telefonskem glasovanju to tudi omogočili.

Tako je Erik Bar zapustil, Noemi pa se je vesela pridružila preostali ekipi in ostaja še naprej v Baru.

Nova tekmovalka

Ko sta voditelja Bara Jasna Kuljaj in Domen Kumer oznanila, da v Bar prihaja nova tekmovalka, so bili preostali tekmovalci neprijetno presenečeni. Svojega nezadovoljstva s prihajajočo novo sotekmovalko ni skrival praktično nihče. Od trenutnih tekmovalcev Bara je bilo med drugim slišati tudi očitek, da nova tekmovalka ne more soditi njihovega dela, saj ni bila v Baru z njimi od samega začetka.

Kakorkoli že, tekmovalcem se je pridružila 21-letna svetlolasa Anja Kepic. Anja si je že od nekdaj želela sodelovati v tem šovu in sedaj si ji je ta želja tudi izpolnila. Pravi, da ima veliko idej, s pomočjo katerih bo poskusila napolniti Bar. Seveda je bil nad novo tekmovalko, predvsem pa nad morebitnimi novimi idejami kako napolniti lokal, še najbolj navdušen Emi.

Bo Erik uspel v filmski industriji?

24-letni Erik je trenutno brezposeln, a mu bo morda prepoznavnost, ki si jo je pridobil s sodelovanjem v resničnostnem šovu Bar omogočila, da bo kaj kmalu dobil tudi zaposlitev izven Bara. Čeprav si sam najbolj želi tega, da bi nekoč postal igralec. Ali bo s svojim brenkanjem kitare, prepevanjem in plesom prepričal tudi ustvarjalce filmske industrije, pa bo pokazal čas.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Planet Tv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri