Resničnostni šov Kmetija: Babji ravs ali petelinji boj?

Resničnostni šov Kmetija: Babji ravs ali petelinji boj? (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lady
5. 9. 2018

Resničnostni šov Kmetija 2018 bo jeseni – glede na izbrane tekmovalce – ponudil kruha in iger! Zagotovo pa tudi še nekaj hude krvi med sodelujočimi, med katerimi je kar nekaj starih znancev, ki smo jih dodobra spoznali v šovih Survivor, Bar, Big Brother, MasterChef, Kmetija in še na Kmetiji slavnih. Glede na njihove osebne profile ter na živahne, a na trenutke tudi problematične in predrzne odzive v preteklih oddajah, lahko letos na sodobni kmetiji v Prekmurju, ki ponuja pravo udobje, pričakujemo zelo pestro, morda celo romantično dogajanje pod odejami.

Tjaša Šalamun (24 let), Ptuj

Tjaša je po izobrazbi inženirka kmetijstva, zato je prepričana, da je Kmetija pravi šov zanjo. Želi si prepoznavnosti, saj ima za sabo težko življenjsko zgodbo.

Miha Kavčič (29 let), Ljubljana

Znanec šova Kmetija se vrača. Medtem ko je bil v prvem šovu z visokimi petkami, jih tokrat pušča doma in prihaja kot zrel delaven moški. Miha je prišel po zmago, saj si želi z denarjem odpotovati v New York, kjer vidi poslovne priložnosti za svoje življenje.

Anna Paynich (38 let), Logatec

Anno smo spomladi gledali v resničnostnem šovu MasterChef, kjer je imela poseben odnos do hrane. Zato bo zanjo največji izziv na Kmetiji prav klanje živali za prehranjevanje, saj je za zaščito živali pripravljena narediti vse. Pravi, da bo prašiček lahko tudi spal v njeni postelji, samo da ga reši.

Luka Sardinšek Betlehem (31 let), Ljubljana

Luka je po poklicu zdravstveni tehnik in oče dveh otrok. Mlajša hči je tik pred njegovim odhodom v Kmetijo shodila, tako da bo pogrešal njene prve korake.

Zdenka Urbanc (62 let), Velenje

Zdenka, ki bo kmalu postala prababica, je upokojena kuharica, ki je pred kratkim postala vdova, zato jo je hči prijavila v oddajo, da se razvedri.

Simona Nagy (36 let), Lendava

Simona, ki je v prostem času gasilka, je po poklicu prodajalka, ima dva otroka, za katera pravi, da ju bo v Kmetiji najbolj pogrešala.

Sabina Mlakar (53 let), Grosuplje

Sabini je lanska Kmetija prinesla službo, zato se z lepimi spomini vrača. V letu dni si je uredila življenje, našla novega partnerja, tako da na mesto zločina prihaja polna pričakovanj.

Sandi Sinanović (30 let), Celje

Sandija se spomnimo iz resničnostnega šova Survivor, predvsem po tem, da je bil zaradi pretkane igre 'osovražen'. Želi si postati igralec, v svoji karieri pa je posnel tudi že nekaj pesmi. Trenutno hodi po svetu in snema dokumentarni film.

Joel Srbu (29 let), Ljubljana

Joel je bil tekmovalec resničnostnega šova Bar, kjer je bil ljubljenec ženskih src. Življenje ga je izučilo in po ne najbolj uspešnem samostojnem projektu, ko je želel biti gostinec, je veliko bolj moder in izkušen. Je delaven fant, ki ima izpit za težko mehanizacijo. Bo to njegova prednost?

Denis Toplak (31 let), Fram

Denis je velik šarmer in med tekmovalci edini, ki je že slavil v šovu. Pravi, da bo nagrado, če jo dobi, porabil bolj pametno. Njegova največja sovražnica v prejšnjem šovu, ki ga je spravljala ob živce, je bila Lara, ki, ne boste verjeli, prihaja na kmetijo.

Ksenija Kranjec (26 let), Slovenj Gradec

Ksenija je udeleženka resničnostnega šova Big Broter, ki ga je zaznamovala tudi z aktivnostmi med rjuhami. Čeprav ni vajena dela, pravi, da bo pokazala svojo najboljšo plat, a če jo na Kmetiji čaka stranišče na štrbunk, ga že ne bo čistila. Pravi, da bo kmalu izdala knjigo, v kateri bo izdala svoje skrivnosti. Z njo na kmetijo odhaja tudi kuža Snoopy.

Lara Goršek Kos (26 let), Jesenice

Tudi Lara, ki je sveže zaljubljena in nič več ne dopušča romance, je že znanka Kmetije. Doma ima konje, tako da ji kmečka opravila niso tuja. Najbolj hudo ji je bilo, da je odšla od doma in zapustila mladega žrebička, saj se je za njegovo preživetje, ko mu je umrla mama, borila cele noči in ga hranila.

Aneta Andollini (32 let), Ljubljana

Aneta bo tekmovalka z največ izkušnjami iz resničnostnih šovov, saj je bila v Kmetiji slavnih in Survivorju. Je mama dveh otrok, ki dela kot zobna tehnica. Pravi, da je sveže zaljubljena, zato ne dopušča romance v šovu.

Franc Sever (58 let), Destrnik

Franc je upokojenec, ki se ukvarja z motorizmom in strojništvom. Na svoji kmetiji ima prašiče in krave, tako da mu nobeno delo ni tuje.

Franko Bajc (23 let), Ajdovščina

Tudi Franka se spomnimo iz šova Survivor. Športnik in adrenalinski navdušenec poskrbi, da so na družbenih omrežjih filmčki na meji zmogljivosti, čeprav pravi, da je zdaj nehal snemati, saj so ga otroci začeli oponašati. Franko je bil tudi kandidat za mistra Slovenije, a se mu je lenta za las izmuznila.

Nik Triler (18 let), Notranje Gorice

Nik je po izobrazbi ekonomski tehnik, čigar strast je nogomet. Nogomet je igral v Sloveniji, zdaj pa se je preselil v avstrijski klub.

Alexander Bakharev (30 let), Ljubljana

Aleksander je Rus, ki ste ga spoznali v šovu Kmetija. Zaljubljen je v slovensko naravo, saj prihaja iz mrzle Sibirije. Od Kmetije si želi prepoznavnost, saj je njegov cilj uspeti z lastno prozo in slikanjem. Ko so ga vprašali, kako se je pripravljal na odhod na Kmetijo, je na kratko odgovoril: "S seksom."

Besedilo: Alesh Matko // Fotografije: Shutterstock, POP TV