Revija Story praznuje 5. rojstni dan!

11. 10. 2013

Že pet let ji številni znani Slovenci zaupajo več in ob obletnici je revija Story za svoje bralce pripravila posebno presenečenje - nagradno igro, v kateri lahko osvojite vikend bivanje z vključenimi wellness storitvami!

In kaj so ob rojstnem dnevu reviji Story zaželeli naši zvezdniki?

Smiljan Mori: "Čestitam vam in želim, da še naprej navdušujete ljudi s čudovitimi zgodbami."

Julijana (Gostilna išče šefa): "Reviji želim vse najlepše, vse najboljše, vse najslajše. Obilo dobrih zgodb in vsebin. Ostanite taki še naprej!"

Tjaša Kokalj: "Draga Story, ali veš, da je številka 5 moja srečna številka? Želim, da je srečna tudi zate, ko boš iskala zanimivimi in vroče zgodbe ter razgaljala slavne. Vse najboljše in na mnoga leta, ki pa naj bodo nam, novinarjem, prizanesljiva!"

Lorella Flego: "Reviji Story želim čim več lepih intervjujev, dobrih slik in zgodb, ki nam polepšajo dan, kot običajno z občutkom za domačo sceno in stil, ki ga ni nikoli preveč. Čestitke celotni ekipi, ki marljivo in vztrajno ustvarja tudi v času, ko nam stvari niso najbolj naklonjene."

Daša Podržaj: "Čestitam svoji najljubši reviji Story za 5. rojstni dan - hvala, ker ste bili vedno korektni do mene in moje zasebnosti. Ostanite še naprej - najboljši! Vaša Daša."

Manca Špik: "Reviji Story želim še veliko zanimivih in kvalitetnih člankov ter ogromno zadovoljnih bralcev! Vse najboljše iz srca!"

Urša Drofenik: "Želim vam dobro zarisane kreacije, najboljša kraljeva oblačila in izjemne osebe v njih."

Tinkara Kovač: "Vedno barviti reviji ob rojstnem dnevu čestitam, saj je vedno polna zanimivih zgodb, reportaž. Hvaležna sem, da tudi meni Story že leta stoji ob strani na moji medijski poti ter da ob vsakem medijskem srečanju sodelujemo na zelo korektnem in profesionalnem nivoju. V prihodnje želim, da razgibano vsebino revije, kjer je polna mera odličnih prispevkov in nasvetov za vse okuse in generacije (moda, kultura, glasba, umetnost ...), še dodatno popestrite z odličnimi tematikami, ki nam kot vedno polepšajo življenjski vsakdan oziroma trenutke ob sproščenem listanju kakovostno narejene revije."

Erika in Damijan Smolak: "Vse najboljše in vse najlepše, da boste še naprej na pravem mestu, ob pravem času in definitivno s pravimi ljudmi. Naj vas tiskarski škrat nikoli ne najde in še naprej uspešno ter prijetno ustvarjanje zanimivih zgodb!"

Jani in Teja (Gostilna išče šefa 1): "Reviji Story želiva veliko dobre vsebine, podprte s številnimi zvestimi bralkami in bralci."  Andrej (Gostilna išče šefa 1) "Ful bralcev še naprej, čim več uspeha, dobre volje, lepih trenutkov."

Rebeka Dremelj: "Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše, draga Storyyyyyy, vse najboljše za te! Draga moja, naša in malo vaša Story! Bodi še naprej to, kar si, želim ti vse najboljše, veliko pozitivnih misli kljub situaciji na trgu, ohrani svoj status in svojo svobodo, kajti le to te dela edinstveno! Vse najboljše iz srca! Pa še namig - ko boš pisala o Rebeki Dremelj, naj ti povem, da ona je 'TOK FAJN'."

Še več voščil najdete v aktualni številki revije Story, v kateri vas tokrat čaka tudi posebno presenečenje - nagradna igra, v kateri lahko osvojite vikend bivanje z vključenimi wellness storitvami!

Značke: revija Story