Robert Golob in Tina Gaber: Zveze že nekaj časa ne skrivata več, tokrat pa sta naredila še en korak dlje

24. 7. 2023
Deli
Robert Golob in Tina Gaber: Zveze že nekaj časa ne skrivata več, tokrat pa sta naredila še en korak dlje (foto: Borut Živulovič/BOBO)
Borut Živulovič/BOBO

O, tole je pa nadvse simpatično! Kaj pravite? 

To, da sta predsednik slovenske vlade Robert Golob in lepotica Tina Gaber par, ni več vprašanje.

Prvič sta se skupaj pojavila v javnosti februarja letos na državni proslavi, na predvečer slovenskega kulturnega praznika. Držala sta se za roke in drug drugemu namenjala ljubeznive poglede.  

Od takrat smo ju lahko skupaj videli na uradni otvoritvi svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici, pa na zasebnem obisku v Istanbulu, kjer je potekalo finale nogometne lige prvakov, nazadnje pa smo ju lahko videli, ko sta obiskala litovsko Vilno in se mudila na vrhu Nata.

Včeraj smo opazili, da je njuna zveza dosegla nov mejnik – Robert Golob je na instagramu delil utrinek, ko se je s svojo Tino sprehajal s psom. "Ko si draga zaželi morja," je zapisal ob videu, ki kaže Tino in psa, ki se sprehajata ob vodi.

Instagram zgodbo je na svojem profilu delila tudi Tina, ki je včeraj med drugim objavila tudi pomembno informacijo, ki zadeva ljubljanske nutrije. Kot je znano, so na območju Krajinskega parka Ljubljansko barje napovedali obsežen izlov nutrij, ki naj bi delale škodo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Tina je svojim sledilcem sporočila, da bodo društva v javnem interesu ministrstvu za kmetijstvo predala 24600 podpisov proti poboju omenjenih živih bitij.

"Na podlagi tega bomo zahtevali, da ministrstvo ponovno preuči problematiko ter ustrezno spremeni svoje dosedanje sklepe oziroma odločitve," je še zapisala Tina Gaber, ki je med drugim tudi poudarila, da v tem primeru ne gre le za boj za življenja malih bitij, temveč je to borba proti lobijem, ki se bogatijo na račun narave in da lahko več sočnih podobnosti v zvezi s tem pričakujemo danes. 

Preberite še: Tanja Žagar je doživela nekaj neprijetnega in naredila nekaj, česar ne bi naredil vsak ...

Priporočamo tudi: Nastja Gaber se je v kopalkah takole prepuščala morskim užitkom, njen Luka pa je razkril tole ... (opa!)

BONUS VIDEO: Spoznajte Mercedesovo prestižno limuzino, oblikovano pod vodstvom slovenskega mojstra Roberta Lešnika.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu