Robert Kranjec je baterije polnil v Indoneziji

Robi, Pika in Špela Kranjec. (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
8. 5. 2019

Nekdanji slovenski skakalec Robi Kranjec je v Planici zaokrožil svojo dolgoletno in bogato kariero, nekaj tednov po planiškem prazniku pa se je, tako kot vsako leto, s svojim dekletom Špelo in hčerko Piko podal v tropske kraje. 

Oddih je bil letos nekoliko krajši kot po navadi, vendar zato še toliko slajši. Robi je znan po tem, da ob koncu sezone baterije polni v prekrasni Indoneziji, kjer uživa v raziskovanju morskega dna, poraščenega s koralami, in ob druženju s prijatelji ter najbližjimi. Špela in Robi sta se v Indoneziji pred leti tudi poročila, zato na rajske otoke gojita še toliko lepše spomine.

“Po navadi smo se aprila vrnili, letos pa se konec aprila šele odpravljamo na dopust. Za kratek čas se tudi letos odpravljamo v Indonezijo. Smo v procesu selitve, zato nas bo doma čakalo veliko dela. Predvsem pa bodo drugačni poletni meseci. Končno bomo lahko načrtovali počitnice, morje, vikend izlete. Doslej poleti nismo hodili na morje, prav tako pozimi nisem imel možnosti iti na smučanje,” nam je ob koncu skakalne poti zaupal leteči Kranjec, ki s sledilci na družabnih omrežjih deli utrinke z dopusta.

Opazili smo, da je družina obiskala tudi otoček Gili Trawangan, ki je med Balijem in Lombokom, znan po zabavnem in živahnem utripu, v sobi pa je Kranjčeve prestrašil tudi stanovalec – pajek. Sicer prebivajo v čudoviti vili z bazenom, grejejo pa jih topli indonezijski žarki.

Prihodnost

"Ni še nič definirano, se pa že dogovarjam. Naprej si bom vzel mesec dni časa, da dobro razmislim, potem pa se bom prepustil, kamor me bo pot odpeljala. Morda bi se podal tudi v trenerske vode, še čakam, da se stvari zbistrijo," nam je zaupal Robi.

Besedilo: Maja Muhič // Fotografije: Goran Antley, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri