Dan z Robertom Pečnikom: Priprave na ljubljanski maraton

Dan z Robertom Pečnikom: Priprave na ljubljanski maraton (foto: Darja Štravs Tisu) Darja Štravs Tisu
Vir: Lady
5. 10. 2018

Vedno zabavni Robert Pečnik – Pečo po novem ni samo televizijski voditelj, temveč je znova obudil svojo staro ljubezen do radia, saj s sovoditeljico Evo Cimbola skrbita za dopoldanski program na Radiu 2. Je pa v zadnjih tednih izgubil kar nekaj kilogramčkov, saj se pospešeno pripravlja na Ljubljanski maraton.

5.30 - 6.00 Skok pokonci. Tako zgodaj ne vstajam zaradi službe, ampak ker se pripravljam na maraton in raje tečem zjutraj kot zvečer. Vem, čuden sem. Aja, v opravičilo lahko dodam, da se mi pogosto tudi ne da.

7.00 Prha. Prešvican pač ne moreš v službo. No, saj to mi verjetno ni bilo treba pojasnjevati.

7.15 Zajtrk. Največkrat jogurt, banana in kosmiči. 'Dolgcajt.'

7.30 Pretikanje med radijskimi postajami na poti v službo.

8.00 Prihod v službo. Kava iz avtomata in ta 'zdrav' čik. Ta moderen, na štrom. Potem pa obvezne priprave na program, občasno 'air check' z Gregorjem, sestanek z urednico Mojco.

10.00–14.00 A sem že povedal, da imam novo službo? In zelo fletno sodelavko? Čist frišno in že sem zaljubljen. Da ne bo pomote, ne v sodelavko Evo Cimbolo, ampak v ponovno delo na radiu. Še malo reklame, Radio 2 najdete na 92.6 MHz, naju z Evo pa lahko poslušate dopoldne.

15.00 Odhod domov, kuhanje kosila za mala dva, čeprav hvaležno sprejemam dejstvo, da po novem večkrat za to poskrbi hči Maša. Carica, pa še boljše kuha kot jaz.

16.00–20.00 Največkrat taksist našemu hokejistu Jakobu. Relacija Domžale–ledena dvorana Zalog.

21.00 Odvisno od dneva. Družinski večeri, hokej na rolerjih, druženje s prijatelji pozno v noč.

Besedilo: Anja P. Kontrec // Fotografija: Darja Štravs Tisu

Priporočamo