Robert Roškar: Kadil je marihuano

Vir: Lea
18. 1. 2012

Radijski voditelj Robert Roškar ni zagovornik cigaret, čeprav jih je vlekel iz radovednosti. Na seznamu prepovedanih substanc pa se je znašla celo marihuana.

Čeprav je Robert včasih kadil, zdaj ni ljubitelj cigaret. “V srednji šoli sem se prav trudil držati cigareto v ustih, ker je bilo to menda moderno, a mi tobak nikoli ni dišal. Še danes mi smrdi. Po moje ne bom nikoli odvisnik od cigaret,” prizna Robert.

Tudi o drugih prepovedanih substancah ima negativno mnenje. “Nekoč sem pokadil malo trave. A nisem videl v tem ničesar vznemirljivega. Postal sem zaspan in zelo lačen! Živalsko lačen. Zadnje čase veliko razmišljam tudi o drogah in njihovih posledicah, ker gledam vrhunsko serijo Breaking Bad (po naše Kriva pota), kjer glavna igralca služita denar s kuhanjem metamfetaminov. Na srečo nisem imel stika s tem in mi niti nihče še ni ponudil drog. Najverjetneje delujem, kot da me to ne zanima, in še prav imajo. Veliko več mi pomeni, da poskrbim za svoje zdravje, poskušam jesti zdravo in do petkrat na teden obiščem fitnes. Pa kolesarim in veliko hodim,” še doda Robert.

Priporočamo