Robi Laznik (Kmetija) namerava več časa posvetiti družini

13. 11. 2017 | Vir: Nova
Deli
Robi Laznik (Kmetija) namerava več časa posvetiti družini (foto: Nina Kranjc)
Nina Kranjc

Robi Laznik se je na Kmetijo prijavil z namenom, da bo tam delal, in ne z namenom spletkarjenja, laganja in sprenevedanja. Moti ga, da so ga lahko gledalke in gledalci pred TV-zasloni morda videli v napačni luči.

"Na televiziji so bili prikazani večinoma naši spori. Ko smo pazili na kopo, me je prikazalo, kot da poleg spim, kar ni bilo res," potarna Robi. Te stvari so ga zmotile in roko na srce, koga ne bi? Žal mu je tudi, v kakšni luči so prikazali Davida. "David je bil pošten! Hudo mi je zanj. V šovu je bil lutka, ki sta ga Boris in Damijan spretno obračala. Zaradi tega se je David tudi sporekel s Sabino," je prepričan.

Zdaj, ko se je vrnil domov, se je odločil, da bo najprej o vsem temeljito premislil, tudi o vnovičnem odprtju s. p.-ja: "Raje bi morda šel nekam delat za tistih 8 ur, da ne nosim vseh skrbi domov in s tem obremenjujem svojih bližnjih.

Robi Laznik: Zdaj bo doma z otroki in ženo

Raje si privoščim manj in živim bolj umirjeno življenje. Več bom z otroki in ženo." Z ženo sta poročena že 19 let. Spoznala sta se v pekarni, kjer sta skupaj delala. Glede na to, da je Robijeva žena zdaj natakarica, ki dela v pivnici in imata skupaj kar štiri otroke, mu dela doma zagotovo ne bo zmanjkalo. Ne nazadnje je obljubil svoji hčerki Kaji, da ji napravi svojo sobico. Kot parketar je položil veliko talnih oblog, med drugim tudi v znanem ljubljanskem lokalu Soba 102. Prizna nam, da je parketar, ki doma ni zaključil polaganja parketa: "Zaključnih letvic doma nisem položil, odkar je položen parket. Moja žena vedno pravi, da je kovačeva kobila vedno bosa. Zdaj, ko sem se vrnil s Kmetije, je skrajni čas, da to uredim in končno položim zaključne letvice v domači hiši."

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Nina Krajnc

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik