Robi Tašner: Namesto na počitnice na bolniško!

Robi Tašner: Namesto na počitnice na bolniško! (foto: Planet Tv) Planet Tv
6. 7. 2018

Tekmovalec prve sezone resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenije Robi Tašner je letošnje počitnice zamenjal za bolniški dopust. Zadnje štiri tedna namreč okreva po operaciji, s katero so mu po hujšanju odstranili odvečno kožo na prsih. Poseg je bil darilo zmagovalca resničnostnega šova Bojana Papeža, opravil pa ga je dr. Krešimir Božikov na ljubljanski Kliniki Božikov.

Poseg je potekal brez zapletov in Robi se odlično počuti. Ker je že v šovu izgubil kar nekaj kilogramov in težo izgubljal še naprej tudi doma, je bila operacija neizbežna, saj ga je odvečna koža na prsih zelo motila.

"Na finalu prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija sem tehtal 98,9 kilograma, zdaj imam 93,3 kilograma, ki jih uspešno vzdržujem, saj se še vedno držim načel zdrave, uravnotežene prehrane. Odvečna koža na prsih mi je bila v breme, a mi je Bojan velikodušno odstopil svojo nagrado, kirurško preoblikovanje telesa na Kliniki Božikov, saj sam posega kljub veliki izgubi teže ni potreboval. Zadnje dni pred posegom, ki je bil konec maja, sem imel veliko tremo, saj je to konec koncev prava operacija v splošni anesteziji. A doktor Božikov, ki je pravi profesionalec in velik strokovnjak, mi je vse od posega do okrevanja razložil do potankosti ter me s tem tudi pomiril. Rehabilitacija po takem posegu traja šest tednov. Trenutno moram še mirovati in se izogibati večjim telesnim naporom, a kmalu bom že lahko začel trenirati. Se že veselim!« pravi Robi.

Robi v novi podobi sicer že stopa novim izzivom naproti. Z Bojanom Papežem, zmagovalcem prvega šova The Biggest Loser Slovenija, sta se prijavila v nov resničnostni šov Bar, ki bo jeseni na Planet TV.

Priporočamo