Robi Tašner: Vsak lahko shujša, če si to res želi

Robi Tašner: Vsak lahko shujša, če si to res želi (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Lady
23. 11. 2017

V šov se je prijavil, ker je želel nekaj napraviti glede svoje čezmerne telesne teže. "Predvsem zaradi svojega zdravja, malo pa tudi zaradi izziva."

Zamisel se mu je porodila ob spremljanju šova Život na vagi, ki je potekal na Hrvaškem. "Sam pri sebi sem rekel, to bi bilo fino poskusiti. Zakaj pa ne!?"

Ko je vstopil v hišo, je bil nad dogajanjem navdušen. "Bilo je fino." V času bivanja v hiši je izgubil kar 22 odvečnih kilogramov. Zdaj, ko se je vrnil domov, ohranja dieto in vadbo ter upa na dodatne izgubljene kilograme. Želi si, da bi se kazalec na tehtnici, ko bi stopil nanjo, ustavil nekje med 110 in 115 kilogrami.

Trenutno je pri 126 kilogramih. Zmago privošči vsem, še najbolj Bojanu, Aleksandru ali Alešu. "Aleš je med najtežjimi in ima tudi največ težav s poškodbami."

Tako kot v vsakem resničnostnem šovu se je tudi v hiši izoblikovalo skupinsko druženje. Robi ob tem ne pozabi na ženske predstavnice in pove, da bi "želel izpostaviti tudi Mojco, ki se zelo trudi. Vendar se je treba zavedati, da ženske težje izgubljajo odvečne kilograme navkljub vloženemu trudu." Želi si, da bi s tovrstnimi oddajami nadaljevati, da bi se lahko ljudje zgledovali po njih. Tako bi vsi videli, da se vsakdo lahko izgubi odvečnih kilogramov, če si to resnično želi.

Besedilo: Aleš - Rod // Foto: arhiv Planet TV

Priporočamo