Rok Cvetkov: Na snemanju s Severino

Rok Cvetkov: Na snemanju s Severino (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
17. 10. 2016

Svetovno priznan slovenski kaskader Rok Cvetkov je s svojo hčerko Tjašo Perko in ekipo kar nekaj dni preživel v Šibeniku. Namen ni bil oddih, ampak snemanje novega promocijskega videospota za eno od makedonskih mineralnih vod, kjer je v glavni vlogi blestela hrvaška pevska diva Severina.

Izvedeli smo, da so domačini lahko opazovali Severino, kako se je pred mestno hišo, privezana na žice, dvignila v zrak in lebdela nad mizami. V veliko pomoč pri snemanju je bila tudi Rokova vsestranska hčerka Tjaša Perko, žena profesionalnega smučarja Roka Perka, ki je v bolj nevarnih prizorih kot dvojnica zamenjala hrvaško pevko. Mi smo seveda Roka poklicali, da nam iz prve roke razkrije kakšno zanimivost iz samega snemanja.

"S Severino sem že delal in moram reči, da je v svojem poslu res prava profesionalka in v eni besedi popolna. Vse zadeve premisli in jih profesionalno izpelje. Je tip medijske ženske osebe, ki hitro dojema zahteve snemanja in strmi le v popoln končni rezultat. Sprva jo je bilo res strah, saj je snemanje večino časa potekalo na višini, a se je hitro tega otresla, saj so ji pri težjih zadevah snemanja v veliko pomoč vskočili moja Tjaša ter akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, ki smo ju spoznali v oddaji Slovenija ima talent. Ni kaj, mi že vsi nestrpno čakamo zmontiran spot, saj se zavedamo, da smo delo opravili na najvišjem nivoju," nam je razkril Rok, ki ga čaka kar delovna jesen, saj bo v kratkem že snemal eno svetovnih serij, ki se bo po večini posnela pri naših sosedih Hrvatih.

Tekst: Alojz Petrovčič

Priporočamo