Rok in Anej Piletič: "Če delaš pravilno in ostaneš na realnih tleh, ti lahko pevski šov prinese veliko."

Rok in Anej Piletič: "Če delaš pravilno in ostaneš na realnih tleh, ti lahko pevski šov prinese veliko." (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
26. 2. 2017

Maja Keuc, ManuElla, Omar Naber, Eva Boto, Anžej Dežan ... Našim nekdanjim predstavnikom je skupno to, da smo jih spoznali v pevskih šovih, in nato jih je pot peljala na veliki oder Evrovizije, zato številni velike možnosti za zmago na Emi pripisujejo tudi duu BQL.

Anej Piletič je pred tremi leti v oddaji Slovenija ima talent osvojil z mladim, a izjemnim vokalom in prišel vse do finala, pred leti pa smo v omenjeni oddaji spoznali tudi njegovega starejšega brata Roka Piletiča. Z združenimi močmi se zato to soboto potegujeta za vstopnico v finale Eme 2017. Glede na to, da za njima stoji glasbeni tandem Maraaya, ki velja za eno od najuspešnejših zgodb na Evroviziji, verjamemo, da sta dobro nabrušena. "Najinemu glasbenemu tandemu BQL je še bolj kot nastop na Talentih pomagala skladba, s katero so naju spoznali lani. Muza nama je odprla vrata in presrečna sva, da sva se lahko pokazala v novi glasbeni zgodbi. So pa zato, da sva postala del močne ekipe, ki bdi nad nama, seveda krivi Talenti, saj so naju slišala prava ušesa. Če delaš pravilno in ostaneš na realnih tleh, ti lahko pevski šov prinese veliko. Instant uspehi pa so prehitro pozabljeni, tako da se moraš močno posvečati sebi in glasbi tudi sam," je prepričan eden izmed bratov, Anej, ki že komaj čaka, da vnovič stopi pred občinstvo.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story08/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 08/2017

Story 08/2017, od 16. 02. 2017