Rok Kosmač: Šokiran iz hiše Big Brother

Vir: Govori.se
19. 10. 2010

Rok je svoj tako želen odhod iz hiše Big Brother slavnih opravičeval s tem, da hudo pogreša svojo partnerico Renato in da šele zdaj vidi, koliko mu pomeni. A pri Renati ni bilo tako.

Rok je namreč takoj po prihodu iz hiše padel v objem številnim novinarjem in fotografom, pozno zvečer se je oglasil še pri svoji družini, očetu in mami, šele okoli druge ure zjutraj je prispel v domače ljubezensko gnezdo. Renata ga ni pričakala vsa nestrpna v svileni spalni srajčki in s 'štrumpantlji', ampak precej utrujena, tako da tisto noč nista okusila niti s od seksa!

Ta večer očitno res ni bil njegov najboljši, saj ga je pred tem popolnoma šokirala tudi žirija Big Brotherja. »Angelca in Ivo sta si popolnoma enaka, lahko rečem, da takega odziva res nisem pričakoval. Njuni komentarji so bili prav gizdalinski, neprimerni za tak nivo pogovora. Malo se je zadržal le Goran Breščanski, očitno je videl, kako sta si dala duška prejšnja dva. Mislim, da kdor ni bil v hiši, niti ne mora komentirati, kaj in kako je tam. Izolacija je res najhujše, kar se ti lahko zgodi.