Rok Kunaver po šestih mesecih poroke z Natalijo zdaj sporočil tole!

Rok Kunaver po šestih mesecih poroke z Natalijo zdaj sporočil tole! (foto: Pop TV) Pop TV
5. 10. 2022

Igralec Rok Kunaver je marca letos dahnil usodni da, ko je večno zvestobo obljubil svoji srčni izbranki Nataliji Gros Kunaver, zdaj pa je vse ganil s to novico.

Slovenski igralec Rok Kunaver in nekdanja športna plezalka Natalija Gros Kunaver sta se spoznala v šovu Zvezde plešejo, kjer so med njima hitro preskočile ljubezenske iskrice.

Že kmalu sta skupaj zaživela, Rok pa se je odlično ujel tudi z Natalijino hčerko, ki jo ima s pokojnim partnerjem in kaj hitro je bilo videti, da je ljubki trio enostavno neločljiv.

Preberite še: Hčerka Lorelle Flego hitro odrašča, res je prava damica, se vam zdi kaj podobna svoji mamici?

Po tiho sta si želela, da bi si večno zvestobo lahko prisegla tudi uradno, a je vmes posegel koronavirus in številne delovne obveznosti, zato sta svojo poročni dan dočakala šele letos marca, ko sta si večno ljubezen prisegla na gradu Zemono.

Preberite še: Vid Valič o mami svoje hčerke dolgo molčal, zdaj pa je nekaj le odkril

V nedavnem pogovoru za revijo Lady pa je Rok povedal tisto, kar so mnogi že davno opazili, saj igralec že nekaj časa povsem žari. " Natalija je najboljše, kar se mi je zgodilo," je priznal in tako svoji dragi še enkrat javno izjavil svojo ljubezen.

Danes živita pravo ljubezensko pravljico, daleč stran od medijev in živita svojo srečo, ki se zdi že nekaj časa popolna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)