Rok Švab: Ime za fantka je izbrala mamica Petra

Rok Švab: Ime za fantka je izbrala mamica Petra (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
21. 4. 2017

Član Modrijanov Rok Švab je postal očka in se ob tem zahvalil celotnemu kolektivu celjske porodnišnice za odlilno oskrbo pri rojstvu otroka in nadaljem bivanju v porodnišnici sina Staša in mamice Petre.

Za Roka in njegovo Petro Mesarič je to prvi otrok, Rok pa nam je še zaupal, da je po starem običaju imel praznovanje že naslednji dan po rojstvu sina.

Pa tudi Modrijani, ki so sicer prvi obvestili oboževalce prek družabnega omrežja, da se je rodil mali Modrijan, so naravnost navdušeni. "Modrijani smo tako zelo veseli in blagoslovljeni. Naš Rok in njegova Petra sta nam pravkar sporočila, da smo dobili novega družinskega člana, še enega malega modrijana, Staša. Novorojenčku Stašu, Petri in Roku iz srca želimo vse dobro. Naj mlado družinico čuvajo angelčki," so zapisali na Facebooku in pozneje dodali, da je Staš dobil najboljšega očeta, ki mu bo pokazal svet in ga naučil vse, kar zna.

"Dobil si pa tudi tri 'strice', ki ti bomo vedno stali ob strani, te razvajali in ti pokazali vse 'kozlarije', ki ti jih mami in ati ne bosta. Staš, dobrodošel! Bi še vi kaj dodali naši čestitki! Da bo 'pubec' zdrav," so še zapisali. Rok pa nam je še zaupal, kako sta s Petro izbrala ime: "Ime je izbrala mamica Petra. Obema je bilo ime takoj všeč. Sedaj ko vidim malega, mu ime zelo pristaja."

E. J.