Rok Terkaj je izdal knjižico Živ!

19. 11. 2013

30-letni raper Rok Terkaj – Trkaj, ki je pred štirimi leti začel pisati kolumne za Delovo prilogo Ona, je zdaj svoje najboljše zapise zbral v posebno oblikovani knjižici Živ!, ki je te dni izšla pod okriljem založbe Sanje.

Rok Terkaj – Trkaj je v svoji glasbeni karieri je ustvaril 4 albume (V času enga diha, Rapostol, Pasož, Vse je OK) in sodeloval pri mnogih projektih s priznanimi glasbeniki, kot so KRS ONE, Gibonni, Planet Asia, Nermin Puškar, Janez Bončina Benč ...

Aktiven je na področjih dobrodelnosti in aktivnega preživljanja prostega časa, je pobudnik zabave Blok Party in eden izmed iniciatorjev kreativnega centra V.I.B.E.

V prostem času je popotnik, aktivist in pisec, ki je pred štirimi leti začel pisati kolumne za Delovo prilogo Ona, kamor ga je povabila urednica Sabina Obolnar.

S svojim značilnim stilom se je obdržal skozi vse letne čase, svoje najboljše zapise pa je zdaj izdal v knjižici Živ! Za ilustracije je poskrbela Dida Zakelšek, ki je tudi predlagala natis 'manjše knjige'.

"V zapiskih so misli in ideje o lepšem svetu, o pogledu na življenje, ki ga v vrvežu več ne opazimo, niti ne pomislimo, da obstaja drugačna pot razmišljanja in s tem dejanj," je ob izidu povedal Rok, ki želi, da bi knjižica, bolj kot prodajna uspešnica postala 'možganska uspešnica'. "Če bo ena od misli komu spremenila pogled, bom zadovoljen."

Knjižico lahko naročite prek elektronske pošte trkajvsejeok@gmail.com ali prek Trkajeve Facebook strani

Priporočamo