Rok Terkaj: Najraje fotografira svojo Dorotejo

Vir: Story
7. 2. 2010

Ljubezen med raperjem Trkajem in njegovo platinasto zajčico Dorotejo ni več sveža, a je še vedno živa in vsaj tako razposajena, kot je bila na začetku.

Zaljubljenca znata trenutke, ko sta skupaj, namreč tako dobro izkoristiti, da bi ju tisti, ki imajo kaj za povedati, lahko včasih imeli tudi za malo drugačna. Uspelo jima je ohraniti otroka v sebi in obenem najti pravo mero med delom in zabavo.

Rok pa, tudi s pomočjo Doroteje, odkriva popolnoma novo strast. Pa ne med rjuhami, kajti mladega glasbenika smo ujeli med fotografiranjem njegove lepotičke na Ljubljanskem gradu. Ja, res je, Roka je zasvojila fotografija.

“Ker sem bil pred koncem leta na Tajskem, sem tam začel pisati o njihovi kulturi,  potreboval pa sem seveda fotografije. Zato sem si omislil fotoaparat - Nikonovega D90, ki me je navdušil. Minevajo ure, jaz pa sem v nekem transu, ki je pol adrenalinski, pol iz užitka, potem se usedeš na pijačo in pregledaš fotke. Ena, dve dobri. Vesel si. Potem pa začneš spoznavati ljudi, ki so enako navdušeni, in že se pogovarjaš o objektivih, bliskavicah in naenkrat se znajdeš v novem svetu fotografije,” opiše začetke svoje strasti ‘enookega’ človeka Rok, ki mu fotografija zdaj pomeni vse več.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story