Rok Tomažin ne bi želel trenirati znanih medijskih osebnosti

Rok Tomažin ne bi želel trenirati znanih medijskih osebnosti (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
11. 1. 2018

Šov The Biggest Loser Slovenija počasi dosega vrelišče, nič manj vroče pa ni niti med komentatorji šova, ki vselej brez dlake na jeziku poskrbijo za sočne opazke.

Tudi sicer je znano, da se je (in se še vedno) pri komentatorju Andreju Milutinoviču v fitnesu potilo precej medijsko znanih osebnosti, mi pa smo preverili, kako je s tem pri njegovem sokomentatorju Roku Tomažinu.

Z odgovorom na vprašanje, katero znano medijsko osebnost bi si želel trenirati, nas je namreč presenetil. "Brez zamere vsem, ampak nobene. Po mojih izkušnjah je namreč veliko takšnih, ki si želijo biti zgolj v središču pozornosti, da bi jih poslušali, namesto da bi prisluhnili oni. Z vsem spoštovanjem je tipičen primer tega tudi Henrik – čeprav ima težavo, ki jo je prišel rešit, še vedno dela po svoje, četudi njegova zgodba že prej ni pila vode in ga je pripeljala tja, kjer je. Strokovnjaki smo zato, da pomagamo. Tudi mi se nismo pametni rodili, izkušnje so nas pripeljale do cilja," je povedal Rok, ki pa ni kritičen le do medijskih, ampak tudi političnih osebnosti.

Pred časom je namreč malo za šalo, malo zares v nekem pogovoru omenil, da bi bil, če bi bil predsednik, tisti brez plače ... "V resnici me politika pravzaprav ne zanima, ne spremljam je po televiziji, ker se raje ukvarjam s svojim življenjem. Tudi državljanske dolžnosti se trudim izpolnjevati, čeprav priznam, da mi za to pogosto zmanjka časa. Ideja o predsedniku brez plače je prišla, ker verjamem, da je nekomu, ki ima vsega dovolj v življenju, težko s pravega zornega kota pogledati na zgodbe resničnih ljudi, ki se bojujejo iz dneva v dan. Politik bi morala biti oseba, ki je stvari izkusila na lastni koži. Enako je pri hujšanju. Če zadeve ne poznaš, ne pametuj, ampak upoštevaj tiste, ki so to dejansko doživeli,ˮ je za konec razkril postavni trener fitnesa. 

Foto: Igor Zaplatil

Priporočamo