Roko Bažika se 'brije s pirom'

Roko Bažika (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
21. 1. 2014

Eni bodo rekli, da gre za malomarnost, drugi, da gre za iznajdljivost. A na estradi je pač tako, da je treba znati vijugati med obojim in se prilagajati različnim situacijam. Mladi pevec dalmatinskega porekla Roko Bažika očitno že ve, kako se stvarem streže, čeprav svojo pot proti vrhu v Sloveniji šele dobro začenja.

Na Festivalu tamburaške in zabavne glasbe Brod 2013, kjer je s svojim suverenim nastopom konkurenci navkljub osvojil kar tretje mesto, je bil v zakulisju direndaj.

Malce treme, malce časa, ki, kadar je najmanj treba, prehitro teče, ter malce raztresenosti in nesreča je tu. Postavni pevec, ki ga proti vrhu potiska predvsem žensko občinstvo, se je tako rekoč pred odhodom na oder zavedel, da se je pozabil obriti. In kaj zdaj?

Garderoba je bila polna in zaradi višje sile še skupna, kar pomeni, da je ženske ne bodo izpraznile do naslednjega dne. A ker je Roko iznajdljiv in prilagodljiv fant, se je obril kar tako, da se je gledal v prazno pivsko steklenico!

Poleg vsega so mu nekatere kolegice, ki tega seveda niso videle, pozneje celo polaskale, kako lepo je urejen in napravljen.

Sicer pa smo z Rokom pred kratkim opravili tudi intervju, kaj nam je povedal, izveste TUKAJ.

Značke: Roko Bažika

Priporočamo