Rokometaš Igor Anić snema družinsko življenje

Rokometaš Igor Anić snema družinsko življenje (foto: ah) ah
Vir: Lady
3. 3. 2017

Ni veliko mladih družin v naši regiji, ki bi bile tako poslovno naravnane, kot je družina Anić. Simpatična Anja, ki je mamica in blogerka, in njen mož Igor, ki je vrhunski rokometaš in vloger, ter njuna dva sinova Zack in Mark so začeli predvajati poseben družinski vlog na svojem kanalu Youtube.

Igor se v prostem času rad 'poigra' s kamero in montažo, saj že nekaj časa redno objavlja videe, ki iz dneva v dan postajajo bolj popularni. Ima 1265 sledilcev in številka se še povečuje, vsebina njegovih videozapisov pa je že od začetka namenjena snemanju družinskega življenja in zakulisja tekem. Anja nam je povedala, da je od prijateljev in znancev, ki radi spremljajo vsakodnevno življenje štiričlanske družine, veliko spraševanja o tem, zakaj se ne odločijo za družinski vlog. "Ljudje pravijo, da nas je lušno gledati, sploh otroka, in glede na to, da Igor to res zelo rad počne in da ga to sprošča, smo rekli, zakaj pa ne. Poskusili bomo, in če bo ljudem všeč, super, če ne drugega, bomo imeli pa vsaj lepe spomine posnete," pojasni Anja.

Videi bodo objavljeni enkrat tedensko in večinoma bodo vsebinsko osredotočeni na to, kaj družina počne med vikendi. Zaradi gledalcev, ki prihajajo z vsega sveta, družina Anić vloge snema v angleškem jeziku.