Romana Krajnčan se poslavlja od najmlajšega občinstva

Romana Krajnčan  (foto: Peter Uhan) Peter Uhan
11. 4. 2014

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki je več kot 25 let ustvarjala za otroke, se v velikem slogu poslavlja od svojega najmlajšega občinstva. Premiera predstave Romana, otroci in pošast Pozabaaa, v kateri je združila svoje največje uspešnice, bo 8. maja v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

V predstavi so stkane ne le glasbene uspešnice, ki so zaznamovale marsikatero otroštvo, temveč gre za mozaik nostalgije, čustev in pristnega otroškega veselja. Romana se je projekta lotila profesionalno, k sodelovanju pa povabila številne, ki so poskrbeli, da bo predstava odražala četrt stoletja, ki ga je posvetila otrokom.

Poleg Romane in profesionalne gledališke ekipe v predstavi sodelujejo še izjemni plesalci: Žigan Krajnčan, Kaja Janjić, Gašper Kunšek, Simona Kočar, Daniel Petković. Za režijo je poskrbela Ivana Djilas, pri dramaturgiji sta sodelovali Simona Semenič in Ivana Djilas, za glasbo sta odgovorna Lojze in Romana Krajnčan. Za kostume bo poskrbela Jelena Prokovič, za ples in gib pa Kaja Janjić in Branko Potočan.

"Predstavo z veliko glasbe, plesa, petja, igre, humorja in interakcij z občinstvom bodo na premieri popestrili še mladi plesalci Plesnega Kluba Miki iz Domžal pod vodstvom Saše Eminič Cimperman," dodaja Romana, ki se v velikem slogu poslavlja od najbolj iskrenega občinstva: od številnih generacij otrok, ki so z njenimi pesmicami rasli in odrasli.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri