Romana Krajnčan znova žari od sreče, saj je že drugič postala babica

Romana Krajnčan znova žari od sreče, saj je že drugič postala babica (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 10. 2019

Romana Krajnčan je v svet glasbe vpeta že od rosnih let, tako da ga verjetno ni Slovenca, ki ne bi poznal vedno nasmejane glasbenice, ki je včasih navduševala tudi v narodnozabavnih vodah, predvsem jo je zaznamoval očetov ansambel Rž (Jaka, lojtro brž).

A v družini Krajnčan ni le Romana vpeta v glasveni svet, ampak kar celotna družina. Njen mož, s katerim bosta kmalu praznovala 35. obletnico poroke, je znan skladatelj in dirigent Lojze Krajnčan, starejši sin Kristijan je bobnar, violončelist, mag. filmske glasbe, skladatelj, scenarist in še režiser, mlajši sin Žigan pa priznani plesalec, pevec in performer.

In ravno mlajši sin Žigan (24) jo je te dni še kako razveselil, saj je prvič postal očka. Ta veseli trenutek je sporočila presečna babica Romana, ko je na facebooku zapisala: "Na svet nam je priplesala prelepa deklica Rosa Lia. Srečni smo vsi Krajnčanovi! Jaz pa drugič babi! Hvaležna in že zaljubljena ..." Čestitkam ob rojstu se pridružuje tudi naše uredništvo.

Spomnimo. Pevka šansonov in avtorica številnih pesmi za otroke je v začetku lanskega leta prvič postala babica. Njen starejši sin Kristijan (33) se je z ženo Tsarino razveselil rojstva deklice Elore Sofie, ki je februarja letos upihnila prvo svečko.

Priporočamo