Romih se vrača na Pop TV

10. 12. 2014
Deli
Boštjan Romih (foto: Pop TV)
Pop TV

Na POP TV prihaja romantična oddaja Popolna poroka, v kateri bomo najboljšemu izmed šestih tekmovalnih parov uresničili željo – organizirali bodo nepozabno poroko!

Najbolj popularen slovenski par bo iskal priljubljen TV in radijski voditelj Boštjan Romih! Družinski človek, oče treh otrok, galantni voditelj, ki postavlja družino in partnerske vrednote na prvo mesto.

"Oddaje Popolna poroka se veselim, ker bomo po vsej Sloveniji širili ljubezen, zaljubljenost, predanost in medsebojno povezanost. Ljubezen je najmočnejša sila našega planeta in romantično čustvo, ki ga je treba praznovati. Poroka je zagotovo najlepše praznovanje, ki si jo zaljubljenca lahko želita. Nepozaben dogodek, ki nas zaznamuje in ostane v najlepšem spominu. Vsak par si želi, da je njuna poroka nekaj posebnega. V naši oddaji bosta imela čudovito priložnost, da njune besede predanosti ostanejo v najlepšem spominu za vekomaj," se prijav zaljubljenih parov veseli Boštjan.

Producent oddaje Jože Potrebuješ obljublja, da ne bo šlo brez solz smeha in solz sreče. Pari se bodo med seboj pomerili v izbranih izzivih, v katerih bodo pokazali, kako dobro se poznajo. Si brezpogojno zaupajo, držijo med seboj v dobrem in slabem in so skupaj nepremagljivi. Vsak par bo šel skozi roke vrhunskih mojstrov stilskih preobrazb, da bosta skupaj lahko zažarela kot eno. Še bolj zaljubljena in še bolj priljubljena med gledalci in komisijo, ki bo ocenjevala opravljene naloge.

Par, ki bo skozi oddajo zbral največ glasov, bo zaplesal v poletje s popolno poroko.