Rosvita Pesek bo kmalu tašča: Poglejte si, kako je bilo na dekliščini naslednje gospe Pesek!

Rosvita Pesek bo kmalu tašča: Poglejte si, kako je bilo na dekliščini naslednje gospe Pesek! (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
12. 6. 2020

Pred dnevi je Nastja Kramar, bodoča soproga Filipa Peska, na svojem Instagram profilu objavila nadvse veselo in simpatično fotografijo s svoje dekliščine.

To pomeni, da si bosta s Filipom kmalu obljubila zvestobo in skočila v zakonski stan. Njena bodoča tašča, novinarka in televizijska voditeljica Rosvita Pesek, bo zagotovo nadvse vesela, saj nikoli ne skriva, kako zelo ponosna je na sina Filipa, sicer motivacijskega govorca.

Ob sliki je Nastja zapisala: "Dekliščina tim ali po njihovo Bride Squad. Hvala super mega fajn prijateljice za presenečenje in čudovit vikend. Dekliščina je bila točno takšna kot sem si jo želela - NAJBOLJŠA družba nekje v naravi na samem, zabavne igre in preizkušnje, malo alkohola in veliko smeha. Naj povem, da sem uspešno prestala vse izzive in dobila tako potrditev, da sem pripravljena za zakonski stan. Še malo..."

A to pomeni, da bo poroka že ta konec tedna? No, zaenkrat to še ni znano, a dekliščine in fantovščine običajno potekajo en vikend pred lepim dogodkom, kajne? V vsakem primeru jima želimo že zdaj vse najlepše na njuni skupni poti.