Rosvita Pesek do te osebe čuti veliko naklonjenost (in ne, ne gre za njenega Mitjo), razlog je še kako tehten

Rosvita Pesek do te osebe čuti veliko naklonjenost (in ne, ne gre za njenega Mitjo), razlog je še kako tehten (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
24. 5. 2023

Vsi imamo kakšno osebo v življenju, v zvezi katere gojimo lepe spomine, ki so nam dali veliko. Naša voditeljica in novinarka ni pri tem nobena izjema.

Rosvita Pesek nikoli ni skrivala dejstva, da ima na svojo mladost in otroštvo nadvse lepe spomine. Tako je pred kratkim navdušila s fotografijo iz otroštva oziroma iz časov, ko je še obiskovala osnovno šolo. Takrat je jasno dala do znanja, koliko ji še dandanes pomeni njena šola.

Preberite še: To je velika ljubezen Jožeta Potrebuješa, jekleni lepotec, ki ga skriva v garaži, pri številnih vzbuja zavist!

Pred kratkim se je udeležila 150. obletnice OŠ Rače, ki jo je obiskovala, to pa je delila še s svojimi Facebook prijatelji. "Največja zvezda popoldneva - na sicer odlično izpeljanem dogodku - pa tovarišica, ki nas je pravzaprav pred 51 leti sprejela v šolske klopi v 1. razredu. Milena Žbogar. S krasnim spominom na dogodke, duhovitostjo, svojo "mini predstavo", nas je še enkrat očarala," je med drugim zapisala voditeljica ob lepem prizoru.

Objavila je fotografijo svojega razreda v osnovni šoli iz časov, ko je bila še malčica, ter sliko, ki je nastala ob zgoraj opisanem dogodku in na kateri je v družbi svoje učiteljice, ki jo zelo spoštuje. "Ni ga bilo med nami, ki ne bi vzdihnil, "ja to so bili še časi, ko so bili učitelji predvsem vzgojitelji, velike avtoritete in ko starši še niso hodili z odvetniki k ravnateljem."

Morda vas zanima: Tako velika sta že ljubka hčerkica in sinček Isaaca Palme, sam pa o očetovstvu razkriva tole ...

No, s tem zadnjim delom je zagotovo dala do znanja, kaj si misli o vsem skupaj. Gre za nekaj, o čemur se v javnosti veliko govori  - o avtoriteti učiteljev, o razmerah, ki zdaj vladajo v šolah, o pristojnosti učiteljev ... S tem je zagotovo opozorila na nekaj, o čem bi se morali pogovarjati še več, se vam ne zdi? O svoji učiteljici pa je zapisala še: "Upam in verjamem, da ima tako na OŠ Rače, kot tudi po drugih slovenskih šolah veliko posnemovalcev."

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?