Rosvita Pesek in njen Mitja sta "ušpičila" tole in presenetila marsikoga, tega ne naredi kar vsak par!

14. 4. 2023
Deli
Rosvita Pesek in njen Mitja sta "ušpičila" tole in presenetila marsikoga, tega ne naredi kar vsak par! (foto: Alpe)
Alpe

Voditeljica in novinarka je že vrsto let v zvezi z Mitjo Ferencem, zgodovinarjem in članom priljubljene zasedbe Prifarski muzikanti.

Rosvita Pesek nadvse uživa v dejstvu, da je babica malemu Mateu, ki hitro odrašča. To življenjsko vlogo je sprejela z veseljem, radostjo in veliko ljubeznijo do malčka. Odlično se razume s sinom Filipom in snaho Nastjo, malega Matea pa popazi takrat, ko imata starša druge obveznosti. Uživa v vsakem trenutku z njim in zagotovo močno obogati njegov otroški svet.

Preberite še: Tako velika je že hčerkica Ane Praznik, ki nosi čudovito ime, se vam zdita kaj podobni?

Očitno pa je, da skupaj z Mitjo uživata tudi v drugih stvareh - in najbolj sta vesela, ko lahko nekomu polepšata dan. Kot je pokazala na Facebooku, sta pred kratkim naredila nekaj, kar je ogrelo številna srca. Na praznično obarvano nedeljo sta se družila s stanovalci Doma starejših občanov Tezno. Kot je ob lepih ter ganljivih prizorih zapisala voditeljica, je "Mitja razveseljeval s pesmijo, jaz sem pa fušala😌." No, seveda se je malce pohecala, saj po zadovoljnih obrazih sodeč njeno petje vsekakor ni bilo moteče, ravno nasprotno!

Morda vas zanima: Vaaau, taka je bila poroka Mojca Bahč iz Delovne akcije, njena obleka je bila nekaj posebnega

Lepo, da sta si prav v nedeljo vzela čas za druženje z ljudmi, ki so jima z veseljem prisluhnili in jim tako brez dvoma polepšala dan. Marsikdo nedeljo najraje preživi doma, v družbi svojih najbližjih, Rosvita in Mitja pa sta jo tokrat preživela drugače in naredila nekaj zelo srčnega, se vam ne zdi? Ta poteza je med njenimi FB prijatelji požela veliko navdušenja in prejela sta številne pohvale. "Čestitam za spoštljivo dejanje. Ne veš kako kruta je starost, ko ostariš. Najhujša je osamljenost," je zapisal eden od Rosvitinih sledilcev in se tako poklonil njunemu dejanju. Kdo ve, morda bo to vzpodbudilo še kakšen znani obraz, da bo ravnal tako kot Rosvita in Mitja. Bravo!

  • Morda bi vas zanimal pogovor z izjemno mlado damo, ki pravi: "Težko bi se poistovetila le z enim nazivom, ker se tudi sama sprašujem, kdo sploh sem. (smeh) Ali sem pevka ali voditeljica? Sprijaznila sem se, da sem oboje. Oboje imam rada in oboje me izpolnjuje. Ne potrebujem se definirati, da sem to ali to, ampak preprosto - sem voditeljica in pevka," pravi Flora Ema Lotrič, več pa v spodnjem posnetku. Vabljeni k ogledu.