Rosvita Pesek je bila zelo iskrena o odnosu s svojim bivšim, med njima je zdaj takole ...

15. 3. 2023

Tisti, ki so to prestali, dobro vedo, da razhodi med partnerjema niso lahki, še posebej, ko so v družini še otroci. Treba je urediti marsikaj, se prilagoditi, vse v prid otrokom. No, razhod s svojim prvim partnerjem, s katerim ima otroka, je doživela tudi naša znana voditeljica, Rosvita Pesek, ki je o tem govorila v oddaji Nočni obisk na Prvem, ki jo vodi Andrej Hofer.

Slika 1/2

Rosvita Pesek je že dolgo časa v srečnem razmerju s članom Prifarskih muzikantov Mitjo Ferencem, z nekdanjim partnerjem Tadejem Omerzelom pa ima sina Filipa. Že dolgo je, kar sta se s Tadejem razšla, a sta uspela ohraniti dober odnos. Takrat sta sklenila, da ne bosta naredila nič takega, kar bi njun sin čutil kot prisilo. Zato se nista kregala glede tega, koliko dni bo preživel pri kateremu in s katerim bo šel na počitnice. Prilagodila sta se Filipovim željam in izbiri. Odločila sta se, da ne bosta storila ničesar takega, kar bi sin lahko občutil kot prisilo, zato se nista prerekala o tem, kje bo preživel koliko dni in s kom od njiju se bo odpravil na počitnice. Ravnala sta tako, kot je hotel Filip ... (berite dalje)

mediaspeed.net
  • Morda bi vas še zanimalo: Veronika Lovšin (AEQ metoda): Stik s telesom je vračanje domov (Sensa podkast). Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.