Rosvita Pesek je očitno tašča in pol, njena snaha jo je takole pohvalila

Rosvita Pesek je očitno tašča in pol, njena snaha jo je takole pohvalila (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
20. 5. 2021

Soproga Rosvitinega sina, Nastja Kramer Pesek, je objavila lepo družinsko fotografijo in zapis, ki je marsikoga ganil.

Sin priljubljene novinarke in voditeljice, Filip Pesek, se je pred slabim letom poročil s svojo Nastjo, s katero sta bila parček kar lep čas. Očitno pa se vsi skupaj odlično razumejo, če gre sklepati po Nastjinem zapisu ob svetovnem dnevu družin, ki je bil pred kratkim in se ga je spomnila na družbenem omrežju.

"Na sliki s Filipovim delom družine, ki jo imam prav tako za svojo. Vesela sem, da imava ob sebi res super mega fajn familijo, ki nama vedno stoji ob strani in pomaga pri vseh najinih podvigih - poslovnih in osebnih," je zapisala ob sliki, na kateri so vsi štirje - Rosvita, njen partner Mitja Ferenc ter mlada zakonca.

Očitno je, da se Nastja lepo razume s svojo taščo, ki jo je srčno sprejela v svojo družino in jo očarala s svojim odnosom. Tudi Rosvita je komentirala prisrčen prizor, saj je pod sliko zapisala: "Naša družina je najboljši "par". In tega sem zelooo vesela." S temi besedami je jasno dala do znanja, kaj si misli o svoji snahi, se vam ne zdi? Ta družina pa je res srčna in globoko povezana!

Priporočamo