Rosvita Pesek najprej s partnerjem razdelila premoženje, zdaj pa na dan prišlo tudi to, da nista več na istem naslovu

19. 10. 2020
Deli
Rosvita Pesek najprej s partnerjem razdelila premoženje, zdaj pa na dan prišlo tudi to, da nista več na istem naslovu (foto: Adrijan Pregelj)
Adrijan Pregelj

Voditeljica Rosvita Pesek in njen srčni izbranec Mitja Ferenc sta že pred časom razdelila njuno premoženje, preseneča pa tudi to, nimata istega naslova.

Že pretekli teden smo poročali, da sta voditeljica Rosvita Pesek in njen srčni izbranec Mitja Ferenc pred časom uredila skupno premoženje, pogodba je bila podpisana marca letos. Takšni pogodbi bi v primeru, da bi jo podpisala pred poroko, rekli preprosto predporočna pogodba.

Mitja in Rosvita sta to uredila verjetno tudi zaradi tega, ker imata oba iz preteklih razmerji otroke in sta si želela odgovorno urediti njuno skupno premoženje.

Morda vas zanima še: Rosvita Pesek o tem ni želela govoriti, a se je zdaj razvedelo, da sta si s partnerjem že razdelila premoženje

Zanimivo pa je, da register, ki je javno dostopen, razkriva tudi to, da Rosvita in Mitja vsaj uradno ne živita na istem naslovu. Med podatki, ki so javno dostopni je tako razvidno, da je imel Mitja ob podpisu pogodbe stalni naslov v Murgljah, Rosvita pa za Bežigradom. Le kaj to pomeni? Da živita vsak na svojem koncu mesta ali gre le za uradne naslove, ki nimajo nikakršne veze z njunim vsakdanjim življenjem.

.