Rosvita Pesek je prodala svoj dom! Se ločuje?

Vir: Nova
6. 6. 2016

Televizijska voditeljica Rosvita Pesek je pred velikim korakom. Govorice, ki so prišle tudi do našega uredništva, so namignile, da prodaja hišo, ki stoji v Repnjah pri Vodicah.

V Repnjah si je dom delila s partnerjem Mitjem Ferencem, ki pa je imel tudi vikend hišo z bazenom pri Grosupljem, ki pa jo je že prodal lani.
Hiša v Repnjah ima že novega lastnika.

V času gospodarske krize se nekateri ne odločajo za prodajo nepremičnin, spet drugi pa se zato odločijo zaradi osebnih razlogov. In med slednje spada tudi Rosvita Pesek. Govorice, ki so nas zajele, so se glasile takole: "Rosvita Pesek prodaja hišo!" Seveda preostanek elektronskega sporočila hranimo na uredništvu.

Je pa pisec v njem zapisal, da ga skrbi, ali se hiša prodaja zaradi morebitnih tovornjakov, ki brnijo v bližini hiše in vozijo mimo. Razlogov je lahko tudi več in kakšen morda tudi oseben. Oglas, ki je bil na največjem internetnem oglasniku Bolhi, je že umaknjen, je pa bil označen s ceno 225.000 evrov. Za dodatno informacijo smo se obrnili tudi na Rosvito. "Res je. Hiša je prodana," pa je bila kratka potrditev, da njen dom ne bo več v Repnjah pri Vodicah. 

Gre res za ločitev?

  • Rosvita je nekoč pred leti živela v Ljubljani in potrdila nam je, da se zdaj seli nazaj v prestolnico, iz katere se je odselila pred 15 leti. Naknadno smo še preverili, kaj je pravi razlog za prodajo nepremičnin, ali je morda v ozadju ločitev s partnerjem Mitjem Ferencem. Povedala nam je, da tega ne želi komentirati in da ne bo povedala nič. Prav tako smo se obrnili na njenega partnerja Mitjo Ferenca, ali drži, da je tudi on prodal svojo nepremičnino pri Grosupljem in ali je še v zvezi z Rosvito Pesek, pa je tudi on odvrnil, da so zanj to zasebne stvari in jih ne bo komentiral.

■ MIMA

Značke: Rosvita Pesek