Rosvita Pesek s fotografijo iz mladih dni, res se ni kaj veliko spremenila, prepričajte se še vi

Rosvita Pesek s fotografijo iz mladih dni, res se ni kaj veliko spremenila, prepričajte se še vi (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
27. 11. 2020

Nekatere dame pa so res take, da se jim leta bore malo poznajo.

Mednje zagotovo spada tudi Rosvita Pesek, znana novinarka in voditeljica Odmevov, ki je pred kratkim svoje Facebook prijatelje presenetila s fotografijo iz mladih let.

Ona si ni kaj veliko spremenila, a tudi okolje, v katerem dela, prav tako ne, saj je zapisala: "Hodniki so še vedno isti, tudi elektroinstalacije, zase pa ne vem..." Stavbo nacionalne televizije Rosvita zelo dobro pozna, saj je svojo novinarsko kariero tam začela graditi v 80-ih letih. Sprva je delala kot novinarka, nato pa še kot voditeljica raznih oddaj (Omizje, Žarišče, v zadnjih letih pa še Odmeve).

Seveda slika ni šla neopaženo mimo njenih Facebook prijateljev, ki so se strinjali, da je tudi zdaj videti lepo, večini se pravzaprav zdi še lepša. Res je, leta dodajo zrelost in prinesejo izkušnje, ki se nam zrcalijo na obrazu. A Rosvita je ohranila svojo vedrino in energijo, zato dejstvo, da je še vedno videti zelo mladostno, ne preseneča.

Hodniki so še vedno isti, tudi elektroinstalacije, zase pa ne vem...🧐 #nacionalka

Posted by Rosvita Pesek on Wednesday, 25 November 2020