Rosvita Pesek ni skrivala, da je bilo slovo zanjo zelo žalostno

25. 9. 2023
Deli
Rosvita Pesek ni skrivala, da je bilo slovo zanjo zelo žalostno (foto: Jani Ugrin)
Jani Ugrin

Voditeljica Rosvita Pesek ne skriva, da bi si želela, da bi ostal dlje.

"Ko se začnejo jutranje meglice in je zemlja še topla, vemo, da poletje jemlje slovo. Da bo kmalu svet postal poln barv, od ognjenordečih – oh, ruj – do zlatorumenih in da bo zašelestelo pod petami. In da bomo iz zgornjih polic spet privlekle jope," je svoj zapis o koncu poletja na svojem Facebook profilu začela voditeljica Rosvita Pesek.

"Morda se teh podarjenih prijetnih ostankov poletja prav zato oklepamo toliko bolj, ker je bila glavnina tega letnega časa tako naporna, utrujajoča in tragična. In ker smo se bali, da bo spet odšlo, ne da bi se ga v naužili v običajni popolnosti… ," je še zapisala na Facebooku.

No, mnogi, tako kot Rosvita, upajo, da bo poletje vsaj še malo ostalo in da bomo imeli na voljo še nekaj sončnih dni, ko bo vsaj čez dan še mogoče nositi kratke majice in morda krila brez hlačnih nogavic. Vsekakor pa je treba sprejeti dejstvo, da je najbolj vročih dni za letos konec in da se je poletje v tem smislu zares že nekaj časa nazaj nepreklicno poslovilo.

Ta slavna igralka nekoč veljala za seks bombo, danes je stara 60 let in takole napete bradavičke ima še vedno

A verjamemo, da bo Rosvita tudi v jeseni našla svoj čar, številne čudovite barve, ki jih ponuja narava v tem času in dolge jesenske sprehode, ki znajo biti še kako prijetni, če se le dovolj toplo oblečemo. Dolge večere, ko bo vsak dan hitreje tema pa ji bo verjetno občasno krajšal tudi njen vnuk Mateo, ki ga Rosvita naravnost obožuje in ne skriva, da z njim rada preživlja vsak svoj prosti trenutek.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof.