Rosvita Pesek tega res ne dela rada, a zdaj je o bivšem povedala vse tisto, kar je bilo sicer že nekaj časa znano

8. 6. 2023
Deli

Voditeljica Rosvita Pesek je že leta srečna z Mitjo Ferencem, pred časom pa je razkrila tudi to, kako se danes razume s svojim bivšim.

1 / 2
Jani Ugrin

Voditeljica Rosvita Pesek je nedavno gostovala v oddaji Nočno obisk, kjer je beseda nanesla tudi na njen razhod z bivšim partnerjem, Tadejem Omrzelom, s katerim imata skupaj sina Filipa. Kljub temu, da zdaj že leta dolgo nista več skupaj, še vedno ostajata v dobrih odnosih, zdaj pa so seveda še bolj povezani, saj je Rosvita nedavno postala babica in zdi se, da Matea obožuje cela razširjena družina. Berite dalje, kaj Rosvita pravi o svojem bivšem ...

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.