Rosvita Pesek zaradi gripe prvič na daljavo montirala prispevek

Rosvita Pesek zaradi gripe prvič na daljavo montirala prispevek (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
11. 2. 2020

Televizijsko delo je takšno, da je vedno na očeh javnosti in da mora biti vedno opravljen do konca, saj bi bilo sicer za gledalca precej moteče, če bi na ekranu zagledali sneg ali pa recimo temo.

Tega se še kako zaveda priljubljena voditeljica Odmevov, Rosvita Pesek, ki je kljub gripi poskrbela, da je bil prispevek narejen, kot se spodobi.

"Dne 11. februarja 2020 dopoldne smo Polona, Lavra in moja malenkost prvič montirale prispevek na daljavo. Govori o začetkih slovenske strankarske pomladi. Dolg je 2 minuti. V pomoč nam je bil Viber. Kamera v kameri. Razlog je bil dokaj obskuren. Gripa," je na facebook profilu zapisala novinarska in televizijska voditeljica Rosvita Pesek, ki je nato še svojim sledilcem zaupala, da so nekateri to v preteklosti sicer že večkrat poizkušali ter da se ta metoda vse bolj uveljavlja, če ni druge možnosti.

Ob tehniki, ki nas vsakodnevno preseneča in ki prihaja, se zdi, da bo prihodnost prepletena s podobnimi možnostmi, kar je po eni strani dobro, po drugi pa ne, predvsem zaradi tega, ker se lahko kaj hitro prijateljski stiki, ki se spletejo na naših delovnih mestih, spreobrnejo na virtualno, neosebno in hladno raven, kar se na koncu še kako pozna v odnosih in posledično tudi pri delu.