Rosvita Pesek zdaj odkrito povedala tisto, kar govorijo za njenim hrbtom in vse močno presenetila

Rosvita Pesek zdaj odkrito povedala tisto, kar govorijo za njenim hrbtom in vse močno presenetila (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
11. 9. 2020

V intervjuju za Onaplus je Rosvita Pesek povedala, kako strog je njen partner in kako od nje zahteva, da je vedno do potankosti urejena in takšna kot jo gledalci vidimo na malih zaslonih.

Ste kdaj doživeli pritiske nadrejenih, da začnite paziti na kilograme ali si barvati lase, da se ne opazi kakšnega sivega? Ali celo, da opravite kakšen lepotni pomlajevalni poseg?

Nihče v naši televizijski hiši še ni bil toliko netakten, da bi mi rekel, da moram na kaj paziti ali da bo zaradi let treba vzeti slovo od ekrana. Te »pritiske« si še najbolj zadajamo sami. Moram pa priznati, da imam doma močan korektiv, partnerja Mitjo Ferenca, ki si prav tako želi tiste Rosvite, ki jo ljudje vidijo na ekranih. Tudi čisto zasebno, kadar odideva kamor koli skupaj od doma. Če mislim, da bova samo skočila ven, na primer s kolesom do centra mesta, se Mitji zdi, da bi Rosvita vendarle morala iti tudi tja takšna, kot jo poznajo gledalci iz Odmevov. In svoje pričakovanje jasno izrazi. Zdi se mi sicer tudi krivično, da si nekdo misli, da sem vedno brezhibna kot na televiziji in da smo v našem domu vsi tako zelo urejeni, ko pa je resnica drugačna. Ko me kdaj na koncertu Prifarcev kakšen njihov navdušeni oboževalec vpraša, ali mi Mitja že zjutraj za dobro jutro zapoje pesem, se iz dna duše nasmejim in odkrito povem, da je eno oder, nekaj povsem drugega pa dom, kjer je življenje bistveno bolj dolgočasno (smeh). Mimogrede. V teh tridesetih letih, odkar sem na televiziji, se je tudi meni že zgodilo, da je šel kakšen par nasproti in sta se ozrla za mano, pa je moški zabrundal, »ti, a je bila to una s televizije«, pa mu je gospa rekla, »ne ne, una je bolj urejena, bolj fejst«.

Vir: Onaplus