Rosviti Pesek ni lahko, le poglejte si zanimiv prizor

Rosviti Pesek ni lahko, le poglejte si zanimiv prizor (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
28. 9. 2020

Priljubljena novinarka in voditeljica je pokazala, kakšno je njeno delo v zaodrju, takrat, ko ugasnejo televizijske kamere in reflektorji.

Voditeljica informativne oddaje Odmevi, Rosvita Pesek, se skupaj s sodelavci mora pripraviti na nastop pred kamero, kar vključuje tudi sestanke na temo vsebine in poteka oddaje.

Ker pa koronavirus še vedno ne prizanaša, veljajo v delovnih okoljih posebna pravila, ki jih je treba spoštovati, da zmanjšamo tveganje pred širjenjem okužbe. To vključuje tudi nošenje obraznih marsk, kar je za marsikoga moteče, a je pač nujno.

To dobro ve tudi Rosvita, ki je pred kratkim na svojem Facebook profilu razkrila, kako potekajo njihovi "koronasestanki". S sodelavci se držijo na razdalji, na obrazih pa imajo maske. Rosvitina je res simpatična, saj je modra z belimi pikami in s svojim igrivim videzom malce omili resnost situacije.  Vsekakor lepo od Rosvite, da je del svojega delovnega vsakdana delila s svojimi FB prijatelji in še malce ozavestila ljudi o pomembnosti preventive.

Spoštujemo ukrepe. #sestanek Odmevi

Posted by Rosvita Pesek on Thursday, 24 September 2020