S to modro obleko je Ana Tavčar Pirkovič povsem očarala gledalce, v njej je videti kot prava diva

S to modro obleko je Ana Tavčar Pirkovič povsem očarala gledalce, v njej je videti kot prava diva (foto: Arhiv) Arhiv
3. 9. 2021

Ekipa oddaje Dobro jutro se je vrnila na male zaslone, gledalci pa so se izjemno razveselili priljubljenih televizijskih obrazov.

Med slednjimi je zagotovo elegantna Ana Tavčar Pirkovič, ki s svojim nastopom in izbranimi oblačili vedno znova navduši. Tokrat je postavna svetlolaska očarala s pariško modro obleko oziroma z barvo, ki je njeni svetli polti in lasem pisana na kožo. V njej je resnično zažarela, gledalci pa so bili navdušeni.

Fotografijo iz studia je objavila še na svojem Instagram profilu, kjer so ji njeni sledilci takoj podelili številne všečke in pohvalili njen videz. K taki obleki so zagotovo pravi izbor elegantni sandali z visoko petko, nohte pa si je nalakirala z rdečim lakom, kar je zanimiv kontrast barvi obleke.

Od nakita nosi zgolj diskretno verižico in zapestnico, saj ob taki opravi kakšni vpadljivi kosi niso potrebni. Ana bo s svojimi stajlingi tudi v tej sezoni zagotovo modni navdih številnim Slovenkam, ki se zgledujejo po njej in svojo omaro rade dopolnijo s kakšnim podobnim kosom oblačila, ki so ga videle na naši voditeljici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)