S to obleko je Ana Tavčar Pirkovič čisto "zažgala", marsikatera ji jo zavida

S to obleko je Ana Tavčar Pirkovič čisto "zažgala", marsikatera ji jo zavida (foto: Arhiv) Arhiv
28. 4. 2021

Elegantna in postavna televizijska voditeljica je tokrat spet očarala z nevsakdanjim, trendovskim kosom, ki je požel veliko pozornosti.

Tako bi vsaj lahko sklepali po številnih pozitivnih odzivih ob objavi fotografije, na kateri je Ana Tavčar Pirkovič v obleki s čudovitim, cvetličnim potiskom. "Danes slavimo OF, na Nizozemskem kralja in jaz rimsko boginjo cvetja, pomladi, plodnosti in obilja, Floro.
27. april je njen dan," je zapisala prešerno razpoložena Ana. Obleka, s katero je zaznamovala prazik, ji izjemno lepo pristoji, živahen vzorec pa jo še pomladi.

Dobre volje ob tem ni skrivala in gledalci so brez dvoma opazili njeno pozitivno energijo, ki jo nesebično deli z njimi. Priljubljena voditeljica oddaje Dobro jutro jim zna popestriti še tako turoben dan, njeni oboževalci pa njen trud opazijo in ji ga vračajo s svojo pozornostjo in komplimenti.

Sicer pa je res občudovanja vredno to, kako Ani uspeva krmariti med vsemi družinskimi in poslovnimi obveznostmi. Ima dva sinova, 4-letnega Tima in 8-letnega Gabra, ki ju ne izpostavlja javnosti, ter soproga Igorja. Prosti čas preživlja v družbi svojih najbližjih, a ob tem ne pozabi poskrbeti zase - za dovolj gibanja in zdravo, kakovostno hrano. Tako si nabere novih moči in energijo, nujno potrebno za vse, kar počne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)