Sabina Čaušević: Hujša, da bi lahko imela še enega otroka

Sabina Čaušević: Hujša, da bi lahko imela še enega otroka (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
23. 10. 2017

Tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Sabina Čaušević ima za hujšanje prav posebno motivacijo – želi si, da bi bila njena bitka s kilogrami tako uspešna, da bi lahko imela še enega otroka.

Sabina, ki sicer prihaja iz Labina na Hrvaškem, se je v Slovenijo preselila zaradi ljubezni.

S partnerjem Elvisom živita v Kamniku, pred petimi leti jima je zakon polepšala hči Aida, ki je družini prinesla prav posebno veselje – zdravniki so Sabini namreč napovedali, da najverjetneje ne bo mogla zanositi.

Po porodu pa se je za 26-letnico začela nočna mora. Hitro je začela pridobivati kilograme, in čeprav je nekoč že shujšala za 36 kilogramov, zavidljiv uspeh ni trajal dolgo. Zaradi stresa se je po rojstvu hčerke še dodatno zredila, tako da je v The Biggest Loser prišla s 127 kilogrami.

V dveh tednih tekmovanja ji je uspelo izgubiti nekaj manj kot 10 kilogramov, njen cilj pa ostaja jasen: Upa, da bo lahko obrnila list in žačela s povsem novim življenjem, najbolj pa si želi, da bi v prihodnosti lahko imela še enega otroka. Mož Elvis že komaj čaka, da se bo prerojena Sabina po šovu z njim in z malo Aido lahko odpravila v hribe.