Sabina Čaušević se še ni pregrešila!

Sabina Čaušević se še ni pregrešila! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
27. 12. 2017

"Prepričana sem, da glavne nagrade ne le jaz, ampak nihče med nami ne bi delil z nikomer," je povedala Sabina Čaušević, ki je že izpadla tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija.

Kljub temu je s svojim rezultatom zelo zadovoljna in v tej smeri želi tudi nadaljevati. Končni cilj je 68 kilogramov, ki jih je imela, ko se je iz Hrvaške preselila v Slovenijo. Tudi zdaj se z družino redno vrača v domači Labin, predvsem med počitnicami je to najbolj priljubljena destinacija mlade družinice.

V šovu se je Sabina naučila šteti kalorije in trenirati dvakrat na dan, največji izziv med vsemi pa je bil življenje s 16 različnimi ljudmi pod eno streho. Najtežje je shajala z najstarejšo članico ekipe Majdo, saj je po njenem mnenju najbolj opravljiva. "Ne gre le za to, da je popolnoma druga generacija, zmotilo me je predvsem obrekovanje za hrbtom. Tega od človeka njenih let res ne bi pričakovala. S starejšimi se sicer razumem, predvsem jih spoštujem, tako kot svoje starše," pravi Sabina, ki je ob prihodu iz oddaje najprej objela hčerko Aido.

Vse od takrat se tudi ni pregrešila, bi pa prej kot v pekarno zavila v slaščičarno, saj ima rada sladko življenje. In čeprav so nekateri izpadli tekmovalci dobili drugo priložnost in se vnovič vrnili v šov, pa bi si sama želela predvsem drugo možnost v smislu, da bi lahko prevrtela čas nazaj in se nikoli ne bi zredila. In še ena zanimivost, mimo katere ne moremo ... Fantje so v šovu pogosto omenjali svojo veliko željo in potrebo po seksu. Kako pa je bilo s spolno vzdržnostjo pri puncah? O tem se ni namreč nič govorilo ...

»Res nismo veliko in na glas govorile o tem, a to še ne pomeni, da nismo imele te potrebe. Med fanti je bila ta sla veliko bolj prisotna, celo potencirana. Na ta račun smo se punce pogosto smejale, češ da jim gredo kilogrami dol hitreje tudi zato, ker so pogosteje zahajali 'na stranišče' in se tam zadrževali precej dlje od deklet," v smehu sklene temnolaska.