Nekdanja žena Jurija Zrneca razkrila, kaj počneta njuni hčeri, tako vse skupaj poteka

5. 2. 2024
Deli
Nekdanja žena Jurija Zrneca razkrila, kaj počneta njuni hčeri, tako vse skupaj poteka (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Lepo je, da so vsi skupaj tako povezani, kajne?

Naš igralec je že lep čas srečen s svojo srčno izbranko, glasbenico Aleksandro Ilijevski. Pred tem je bil v zakonu s svojo stanovsko kolegico Sabino Kogovšek, s katero ima tudi dve hčerki, 12-letno Lolo in 15-letno Leni. Zdaj sta že pravi mladi dami, na kateri sta oba starša zelo ponosna.

V pogovoru za revijo Lady je njuna mamica Sabina razkrila, kakšno strast si deli s hčerkama. "To je poslušanje rock glasbe, na večje rock koncerte pa hodimo skupaj, kadar so po njunem izboru, in uživamo," pravi Sabina. Lepo je, da so vse tri tako povezane in da so našle skupno ljubezen, ki jih druži.

Dodala je, da so predlani vsi skupaj šli na Dunaj, kjer so si ogledali koncert svetovno znane skupine Guns N' Roses. "Lani smo noreli na koncertu Joker Out v Stožicah, na druge manjše koncerte pa gre lahko starejša hči že sama s prijatelji, saj je prvi letnik srednje šole," je še dejala ponosna mama.

Sabina ima trenutno res veliko dela, saj ima med drugim tudi vlogo v novi slovenski seriji Skrito v raju. Ta bo kmalu prišla na male zaslone in prepričani smo, da jo bodo gledalci lepo sprejeli. Slovenske serije so nekaj, kar številni naravnost obožujejo in pravzaprav komaj čakajo. Hkrati pa je tudi igralka v ljubljanski Drami, tako da ji novih projektov nikoli ne zmanjka.

Kot smo že uvodoma zapisali, je Jurij srečen s svojo Aleksandro, Sabina pa ima že lep čas partnerja - gre za igralca Jerneja Čamplja, s katerim imata hčerkico, ki zdaj šteje šest let, ime pa ji je Mina.

Glede odnosa s svojim nekdanjim soprogom pa je sama pred časom v enem od intervjujev dejala, da si glede starejših dveh hčera zelo stopava nasproti in spoštujeta dogovore, saj je to njuna dolžnost. " Ne glede na ločitev je moja dolžnost preseči svojo bolečino in neproduktivno jezo predelati v ljubezen, ki jo dajem svojim otrokom. Imam samo eno ljubezen, s katero hranim vse, ki jih imam rada. Da je lahko imam dovolj, ni prostora za stara negativna čustva," je še poudarila Sabina.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik