Sabina Mali je dokončala šolanje

Zadnje minute v šolski klopi je Sabina poslušala besede ravnateljice. (foto: Vesmin Kajtazovič) Vesmin Kajtazovič
Vir: Govori.se
9. 7. 2009

Pevka Sabina Mali se vse bolj oddaljuje od svojega prvotnega 'poklica' fotomodela in manekenke in v tem poletju pripravlja številne načrte za samostojno glasbeno pot.

"Čisto od vsega se ne bom odtujila, res pa je, da se bom posvetila predvsem glasbi. Sem pa ponosna, da lahko povem, da so nekateri moji koraki v osebnem življenju že obrodili sadove," nam je zaupala Sabina, ki je trenutno na Pagu, kjer lovi sončne žarke in nabira energijo za novo delovno vnemo.

"Vse leto sem se pridno učila skrivnosti ličenja in na koncu šolskega leta lahko s ponosom povem, da sem osvojila veliko novih tehnik, spoznala veliko skrivnosti in v nasprotju s pričakovanji številnih dobila za svoje znanje tudi diplomo, ki mi bo pomagala pri morebitnem delu v prihodnje," nam je zaupala ponosna Sabina, ki se bo v prihodnjem šolskem letu začela učiti naravne manikire. "Nohti in roke morajo biti urejeni, zato se bom tudi tega naučila sama, če pa bom s svojim znanjem pomagala še ,me bo veselilo," pravi vedno nasmejana pevka, ki se bo osredotočila na naravno manikiro, saj prisega na naraven videz. "Pri meni je vse naravno, tako na mojem telesu kot tudi sicer; in tako naj bo tudi z nohti," je še dodala.

Priporočamo