Sabina Mali: Na sodišču spet popušila!

Vir: Nova
31. 8. 2010

»Pičke lizat,« je zapisano v biografiji Urške Čepin. S kom? Nana Zeneli je v omenjeni knjigi zapisala, da naj bi se Urški pridružila neka črnolasa nagica, in v tem opisu se je prepoznala Sabina Mali.

Očitno je, da je ni sram pokazati svoje mucice, ki jo skriva med nogami, kaže pa, da 'lizanje pičk' ni na njenem nivoju. Vsaj tako se je želela prikazati, ko se je prepoznala v opisu v knjigi Urške Čepin, pa čeprav bi bila lahko tista črnolaska še marsikatera punca, ki se je slekla za Playboy. Ker je bila Malijeva tako trdno prepričana, da je v knjigi opisana ona, je videla edino možnost v tem, da na sodišču doseže pravico.

Izvedeli pa smo, da naj bi miniaturna nagica izgubila pravdo tudi na drugostopenjskem sodišču. Prvotno je namreč tožila pisateljico Nano Zeneli in tudi družbo Učila, ki je knjigo izdala, pozneje pa je svojo tožbo še dopolnila z zahtevkom proti Srečku Mrvarju, direktorju Učil. Družba Učila je seveda ugovarjala tožbi Malijeve in prvostopenjsko sodišče v Ljubljani je zavrglo tožbo Sabine Mali, nato pa je odvetnica Malijeve ugovarjala oziroma se je pritožila na višje sodišče. A tudi drugostopenjsko sodišče je pritožbo zavrglo kot neutemeljeno.