Sabina Mlakar (Kmetija) na sinovi ohceti s harmoniko in šrango!

Sabina Mlakar (Kmetija) na sinovi ohceti s harmoniko in šrango! (foto: Pop Tv) Pop Tv
31. 10. 2017

Na predstavitveni strani Kmetije na 24ur.com smo že pred tedni lahko brali, da energična Sabina Mlakar prihaja iz Grosuplja, da je stara 52 let in da živi zdravo življenje s svojimi tremi otroki in vnučki.

Čeprav je za Pop Tv povedala, da je po poklicu ekonomski tehnik, da je v preteklosti delala tudi kot trgovka in je zdaj že upokojena, pa njen Facebook profil razkriva še, da je v kategoriji šolanja zabeležila tudi študij na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani.

Ponosna mami!

Še bolj zanimivo kot to pa je, da je Sabina na zidu svojega Facebook računa junija letos z veliko navdušenja beležila enega od najbolj nepozabnih trenutkov v življenju vsake mame.

Po objavljenih fotografijah sodeč je šlo za lepo in veliko ohcet, na kateri ni manjkalo niti harmonike, Sabino pa smo komaj prepoznali z rdečimi lasmi in elegantno ciklamno obleko.

Sodeč po njenih zadnjih objavah na Facebooku je Sabina do danes pričesko še spreminjala, se pa bojimo, kdaj se je, glede na datume njenih objav, končalo snemanje letošnje Kmetije. Ne moremo se namreč znebiti občutka, da ji morda vendarle ni uspelo priti do konca ...