Sabina Mlakar (Kmetija): "Deja je slabo vzgojena!"

Sabina Mlakar (Kmetija): "Deja je slabo vzgojena!" (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Lady
29. 11. 2017

Sabina Mlakar se je v šov Kmetija prijavila, ker ima rada naravo in se je želela preizkusiti tudi v kmečkih opravilih.

V spominu vseh gledalcev bo najverjetneje ostala tudi po tem, da se je postavila po robu Damijanu Gjerkešu, ki je veljal za najmočnejši člen med prebivalci kmetije. Prosila je Boga, da bi Damijan zapustil kmetijo, in želja se ji je izpolnila. Usoda pa je hotela, da jo takoj za Damijanom zapusti prav ona. Nad celotno izkušnjo je bila navdušena. "Kmetija kot takšna mi je bila všeč. Na kmetiji sem se dobro počutila, ker sem bila v naravi, obkrožale so me živali, bilo je lepo." Nad tekmovalci pa je razočarana. "Določeni ljudje so me s svojim obnašanjem presenetili. Nekateri so resnično nesramni in pokvarjeni."

Na Damijanove očitke pravi, da je njej očital določene stvari, sam pa je desetkrat slabši. "Damijan je igral svojo igro, s katero je predvsem želel zaščititi svojo hčerko Dejo in sebe. Mene je blatil zaradi tega, ker sem bila konkurenca njegovi hčerki in se me je želel znebiti." Robija bo ohranila v lepem spominu, saj je bil po njenih besedah iskren in ni bil zahrbten. O Katji ima, glede na njeno obnašanje, mešane občutke.

Za hčerko Damijana Gjerkeša Dejo pravi, da je slabo vzgojena, in o njej nima dobrega mnenja. Zmage ne privošči nikomur, saj si je nihče izmed tekmovalcev, ki so še ostali, ne zasluži. Če bi zmagala, bi del denarja namenila za operacijo oči, popravilo zob in nakup manjšega avtomobila, preostanek denarja pa je nameravala razdeliti med ljudi, ki potrebujejo denarno pomoč. »Sama včasih nisem imela denarja, zato dobro vem, kako je biti brez finančnih sredstev. Denar bi namenila bolnim otrokom, nemočnim in ostarelim.«

Besedilo: Aleš - Rod // Foto: arhiv Pop TV, Tomo Jeseničnik

Priporočamo