Sabina Mlakar: V šovu Kmetija ni manjkalo hinavščine in laži!

Sabina Mlakar: V šovu Kmetija ni manjkalo hinavščine in laži! (foto: Tomo Jeseničnik) Tomo Jeseničnik
Vir: Nova
27. 11. 2017

Od bogate nagrade 75.000 evrov se je morala posloviti 52-letna tekmovalka Sabina Mlakar z Grosupljega, ki velja med domačimi in prijatelji za srčno, pozitivno in predvsem nasmejano osebo.

Zgovorna prodajalka nam je po izpadu iz šova zaupala, da je najbolj pogrešala svojo družino – razumljivo otroke in vnučke ter prijatelje in seveda tudi rožice, za katere je med njeno odsotnostjo pozorno in zgledno skrbel starejši sin. Ob njeni vrnitvi so bili sicer malce hudi na njo, predvsem zaradi njenega preklinjanja v šovu. Pravi, da doma sicer nikoli ne govori tako grdo, za vse skupaj je bil kriv šov in nekateri sotekmovalci, o katerih nima najlepšega mnenja.

"Na Kmetiji je bilo najtežje zato, ker ni manjkalo hinavščine in laži. Tu je bilo še nezaupanje, zahrbtnost, skratka, včasih je bilo res zelo neprijetno. In to me je razjezilo! A takšna je pač igra, s katero se je treba na koncu sprijazniti," doda zgovorna Sabina, ki je prepričana, da če bi bili gledalci sodniki, bi na koncu zagotovo slavila.

Odkar je znova doma, je dobila mnogo novih prijateljev, kličejo jo tudi gledalci in ji čestitajo za pogum ter iskrenost. Številni pa ji celo svetujejo, naj toži tiste, ki so bili nesramni do nje. To se sicer Sabini ne zdi potrebno, saj pozna ozadje.

Kaj pa drugače meni o izpadu? "Raje bi videla, da bi še ostala na Kmetiji in na koncu zmagala, da bi lahko vsaj malo razveselila svoje najdražje," nam je odgovorila Sabina, ki pa se ji je sreča nasmehnila, ko se je vrnila doma: "Ko sem prišla iz kmetije, sem takoj dobila službo, tako da življenje uspešno teče naprej. Prej je bilo včasih kar težko, saj sem bila štiri leta brez službe!"

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Tomo Jeseničnik, osebni arhiv