Sabina Remar: Manekenke so zamenjale igralke

Vir: Lea
10. 12. 2009

Manekenka Sabina Remar je ena od lepotic, ki bodo prihajajoče leto s svojo pojavo polepšale koledar blagovne znamke Subrina Professional.

Subrina Professional poleg izdelkov profesionalne lasne kozmetike in vsakoletne trendne kolekcije na trgu predstavi tudi svoj koledar. Vedno presenetijo z znanimi in perspektivnimi obrazi slovenske medijske scene, ki jim posebej za to priložnost pričeske uredijo v Subrina Studiu.

V letu 2009 smo tako lahko občudovali Ulo Furlan, Katarino Čas in druge slovenske igralke. Z zvezdniškim koledarjem pa nadaljujejo tudi v letu 2010, saj bomo v njem med drugim občudovali Sabino Remar, Taro Zupančič, Kajo Štrigl, Hano Kodba Čeh, Kajo Rožič in Nežo Uršič.

Je pa letošnji koledar nekaj posebnega tudi z oblikovalskega vidika. Naslovna tema koledarja je All Around, ki je povezana tudi s kolekcijo za leto 2010. Na posameznih slikah je mogoče opazovati utrinke in elemente iz svetovnih metropol, kot so New York, Tokio, Pariz, Moskva, London, ne manjka pa niti Ljubljana. Lepotica Sabina Remar se predstavi na strani Pariza.

Pričeska tip top

Sabina pa leta 2010 ne bo urejena le na koledarju, ampak tudi v živo, saj je s Subrino Professional podpisala celoletno pogodbo, ki vključuje tako brezplačne frizure kot tudi vso njihovo lasno kozmetiko. Že ob prvem obisku se je odločila tudi za korenito spremembo – lase si je skrajšala kar za dobrih deset centimetrov.

Oblečena v kostimček v stilu Chanella in z novo, krajšo pričesko je delovala še zrelejše. Očitno ji to tudi ustreza, saj tabloidov že nekaj časa ne polni več s škandali, ampak se s svojim dragim, premožnim Ljubljančanom Tomažem Kraljem, pojavlja le na izbranih prireditvah.