Sabina Remar: Opremila se je s čevlji

Vir: Lea
1. 10. 2009

Ko so iz znane prodajalne s čevlji poklicali manekenko in jo prosili za sodelovanje pri predstavitvi nove kolekcije čevljev, se je vabilu brez premisleka odzvala. Lepi čevlji so vendar njena največja strast!

Manekenka je že obiskala nekaj prodajaln s čevlji, tako da je natančno vedela, kakšen par ji še manjka in v katerem se bo pojavila na naslednji družabni prireditvi. S prvimi jesenskimi hladnejšimi dnevi se tudi Sabina počasi poslavlja od poletnih salonarjev in že razmišlja o novih škornjih.

Popolnoma so jo navdušili prav mali škornji znamke Jil Sander, ki je višjega cenovnega razreda. Pregrešno dragi škorenjčki (lastnica bo morala zanje odšteti okroglih 900 evrov!) za zdaj ostajajo le Sabinina pobožna želja, čeprav so ji v prodajalni pripravljeni zanje dati tudi ugoden popust.

“Kar precej modnih pist bi morala prehoditi za ta znesek. Lahko pa povem, da so, čeprav imajo vrtoglavo visoko peto, zelo udobni in se v njih lepo hodi. Kot velika ljubiteljica modnih zapovedi, tudi na področju obutev, cenim kakovost in dober dizajn. Vsekakor pa je pomembno, da čevelj ni samo lep na pogled, temveč da je tudi udoben.”

Sabino pa so popolnoma navdušili še eni čevlji, in sicer znamke Pura Lopez: “Te so mi tudi podarili. Všeč so mi bili predvsem zato, ker so malo drugačni, zanimivi oziroma nenavadni, kombinirani z rjavo in temno modro barvo.” Sabina zdaj komaj čaka prvo priložnost, da si bo lahko nadela nove čeveljce.

Priporočamo